Šokējoši veselīgs un garšīgs šokādijas pudiņš « Kristas un viņas draugu kulinārie piedzīvojumi
Šokolādes deserts, kas gatavots no saldajiem kartupeļiem! 100% vegānisks! Lūdzu piedošanu dažiem draugiem, ka tik ilgi kavējos ar receptes publicēšanu, un visiem pārējiem par gramatiski un citādi nepareizo vārda “šokolāde” rakstību – šokādija ir viens no manas mazās meitiņas iecienītākajiem vārdiem, un es nenoturējos, to kaut kā neiemudžinot blogā sev par prieku.
2 saldie cocktail kartupeļi, apmēram 300 g katrs (vai ņemiet trīs mazākus tā, lai kopīgais svars būtu ap 600 g. galvenais, lai tie ir pēc izmēra līdzīgi) 125 ml kokospiena 55 g mandeļu miltu vai blanšētas, sasmalcinātas mandeles (var ņemt arī citus sasmalcinātus riekstus) 6 strīķētas ēdamkarotes kakao pulvera 6 ēdamkarotes kļavu sīrupa pustējkarote kanēļa pustējkarote ingvera pulvera naža gals smalkās sāls
Kaut kas nepierasts un interesants, bet izlasot sastāvdaļas radās jautājums…. - Bieži nopērkot kokosriekstu pienu tas nav šķidrs, bet gan sacietējis. Vai to vajag atkausēt vai izmantot tādu pašu – cietu ?
Epasts cocktail (netiks publicēts) (nepieciešams)
Ēdiena gatavošana ir dzīvības turpināšanai vitāli nepieciešama funkcija, kur prieku sniedz gan process, gan rezultāts. To var izbaudīt ar acīm, garšu, tausti, smaržu un citām maņām. cocktail Tas ir veids kā iepazīt citas kultūras. Tā ir pārsteigumu pilna radoša nodarbe, kurā dalīties ar mīļoto cilvēku. Vārdu sakot, gluži kā sekss :)
Jaunākie komentāri Linda > Agita on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa? Marta on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa? Agita on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa? Linda > Maaris on Kas ir mehāniski cocktail atdalīta gaļa? Marta on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa?
anšovi bietes burkāni cidonija citroni citronzāle frikadeles gailenes ingvers Japāna jērs kartupeļi kazas siers kinza kokospiens krējums kuskuss liellops lēcas mango muskatrieksts olas olbaltumi pastēte puravi rabarberi ricotta cocktail risotto saldējums sarkanie pipari siers spageti spināti tažīns tomāti vista vistas aknas zemenes Ziemsvētki zivs zupa āboli čili ķirbis šokolāde
2009-2010 Krista Baumane | Made by ML | Powered by WP and K2 Šeit publicētais saturs un attēli ir publiski pieejami, tāpēc visus, kam par to ir interese, laipni aicinu tā tālākai cocktail izplatīšanai izmantot saites un/vai sociālos medijus un rīkus. Pārpublikācija plašsaziņas līdzekļos un citās interneta vietnēs ir atļauta tikai pēc iepriekšējas vienošanās ar autori.
28 cocktail queries. 0.2740 seconds.
Šokolādes deserts, kas gatavots no saldajiem kartupeļiem! 100% vegānisks! Lūdzu piedošanu dažiem draugiem, ka tik ilgi kavējos ar receptes publicēšanu, un visiem pārējiem par gramatiski un citādi nepareizo vārda “šokolāde” rakstību – šokādija ir viens no manas mazās meitiņas iecienītākajiem vārdiem, un es nenoturējos, to kaut kā neiemudžinot blogā sev par prieku.
2 saldie cocktail kartupeļi, apmēram 300 g katrs (vai ņemiet trīs mazākus tā, lai kopīgais svars būtu ap 600 g. galvenais, lai tie ir pēc izmēra līdzīgi) 125 ml kokospiena 55 g mandeļu miltu vai blanšētas, sasmalcinātas mandeles (var ņemt arī citus sasmalcinātus riekstus) 6 strīķētas ēdamkarotes kakao pulvera 6 ēdamkarotes kļavu sīrupa pustējkarote kanēļa pustējkarote ingvera pulvera naža gals smalkās sāls
Kaut kas nepierasts un interesants, bet izlasot sastāvdaļas radās jautājums…. - Bieži nopērkot kokosriekstu pienu tas nav šķidrs, bet gan sacietējis. Vai to vajag atkausēt vai izmantot tādu pašu – cietu ?
Epasts cocktail (netiks publicēts) (nepieciešams)
Ēdiena gatavošana ir dzīvības turpināšanai vitāli nepieciešama funkcija, kur prieku sniedz gan process, gan rezultāts. To var izbaudīt ar acīm, garšu, tausti, smaržu un citām maņām. cocktail Tas ir veids kā iepazīt citas kultūras. Tā ir pārsteigumu pilna radoša nodarbe, kurā dalīties ar mīļoto cilvēku. Vārdu sakot, gluži kā sekss :)
Jaunākie komentāri Linda > Agita on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa? Marta on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa? Agita on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa? Linda > Maaris on Kas ir mehāniski cocktail atdalīta gaļa? Marta on Kas ir mehāniski atdalīta gaļa?
anšovi bietes burkāni cidonija citroni citronzāle frikadeles gailenes ingvers Japāna jērs kartupeļi kazas siers kinza kokospiens krējums kuskuss liellops lēcas mango muskatrieksts olas olbaltumi pastēte puravi rabarberi ricotta cocktail risotto saldējums sarkanie pipari siers spageti spināti tažīns tomāti vista vistas aknas zemenes Ziemsvētki zivs zupa āboli čili ķirbis šokolāde
2009-2010 Krista Baumane | Made by ML | Powered by WP and K2 Šeit publicētais saturs un attēli ir publiski pieejami, tāpēc visus, kam par to ir interese, laipni aicinu tā tālākai cocktail izplatīšanai izmantot saites un/vai sociālos medijus un rīkus. Pārpublikācija plašsaziņas līdzekļos un citās interneta vietnēs ir atļauta tikai pēc iepriekšējas vienošanās ar autori.
28 cocktail queries. 0.2740 seconds.
No comments:
Post a Comment